Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت در دوره های آموزش فنی حرفه ای یکی از سریع ترین راهها برای ورود به بازار کار و کسب درآمد است. مشاغل فنی عمدتا مهارت محور است و در بیشتر موارد نیاز به تحصیلات دانشگاهی ندارد. برای کسب مهارت مورد علاقه خود تنها کافی است در یکی از دوره های آموزشی مراکز فنی حرفه ای شرکت کنید .

با شرکت در این دوره ها به صورت کاملا تخصصی و از پایه با مهارت شغل دلخواه خود آشنا می شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از اتمام دوره می توانید وارد بازار کار شده و درآمدزایی داشته باشید.

در حال حاضر مراکز آموزش فنی حرفه ای در 4 زیرشاخه و بیش از 40 رشته فعالیت دارند. این موضوع نشان دهنده تنوع بالای دوره های فنی است، به گونه ای که انتخاب دوره فنی مناسب را برای بسیاری از افراد چالش برانگیز کرده است. اما نگران نباشید. در این محتوا بهترین و پردرآمدترین دوره های فنی را که بازار کار عالی دارند، به شما معرفی می کنیم. شما با شرکت در این دوره ها و کسب مهارت های لازم قطعا از آینده شغلی خوبی برخوردار می شوید.

پردرآمدترین دوره فنی حرفه ای 1- دوره آموزش تعمیرات موبایل

در میان دوره های فنی، دوره آموزش تعمیرات موبایل یکی از مشاغل فنی با درآمد بالا است. این روزها، کمتر کسی یافت می شود که گوشی موبایل نداشته باشد. تشکیل کلاسهای آنلاین بدلیل شیوع ویروس کرونا و ظهور برنامه و اپلیکیشن های جدید نیز موجب بالارفتن تقاضا برای خرید تلفن های هوشمند شده است.

از سوی دیگر، در حال حاضر قیمت گوشی های موبایل به دلیل بالا رفتن نرخ ارز بسیار افزایش پیدا کرده است. این مسئله موجب شده تا افراد به هنگام خراب شدن موبایل، تعمیر آن را به جای خرید یک گوشی جدید ترجیح دهند. این موارد همگی نشان از رونق زیاد بازار کار تعمیرات موبایل دارد، به گونه ای که در سالهای اخیر افراد زیادی متقاضی شرکت در دوره های فنی آموزش تعمیرات موبایل بوده اند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که آموزش تعمیرات موبایل یکی از بهترین و پردرآمدترین دوره های فنی است.

نحوه ورود به بازار کار تعمیرات موبایل

برای ورود به بازار کار تعمیرات موبایل و موفق شدن در این حرفه، مهم ترین قدم کسب مهارت و دانش است. روشهای مختلفی برای یادگیری مهارت های این رشته وجود دارد. اما بهترین و کوتاه ترین روش، شرکت در دوره صفر تا صد آموزش تعمیرات موبایل است. این دوره در مجتمع های فنی زیر نظر سازمان فنی حرفه ای کشور برگزار می شوند. با شرکت در این دوره ها در مدت دو تا سه ماه با کلیه مباحث تخصصی تعمیرات نرم افزاری و سخت افزاری موبایل آشنا می شوید و به صورت عملی در کارگاه های مجهز تجربه کسب می کنید.

بعد از اتمام دوره تعمیرات موبایل می توانید مدرک معتبر سازمان فنی حرفه ای را دریافت کرده و به عنوان تعمیرکار موبایل مشغول به فعالیت شوید. شغل تعمیرکار موبایل نیاز به سرمایه بالایی ندارد. شما حتی بدون اجاره یک مغازه نیز می توانید در یکی از شرکت های تعمیرات موبایل به فعالیت در این رشته بپردازید.

2- دوره آموزش تعمیرات لوازم خانگی

امروزه وسایل برقی و لوازم خانگی به یکی از ضروریات زندگی بشر تبدیل شده است، به گونه‌ای که زندگی بدون این لوازم تقریبا غیرممکن به نظر می رسد. تغییر سبک زندگی افراد نیز نیاز به وسایل برقی جدید از جمله ماشین ظرفشویی، ماکروفر، قهوه جوش و... را افزایش داده است.

شرکتهای تولید کننده لوازم خانگی با در نظر گرفتن این موضوع سعی می کنند انواع مختلف لوازم خانگی را طراحی و به بازارها عرضه کنند تا بدین ترتیب، رفاه بیشتری را برای افراد فراهم آورند. از سوی دیگر، رشد چشمگیر قیمت لوازم برقی منزل باعث شده افراد کمتر به سراغ خرید وسیله برقی جدید بیفتند و تعمیر آن را ترجیح دهند. با در نظر گرفتن این موارد، می توان نتیجه گرفت که شغل تعمیر لوازم خانگی بازار کار پردرآمدی داشته باشد.

نحوه ورود به بازار کار تعمیر لوازم خانگی

برای ورود به بازار تعمیرات لوازم خانگی نیاز به مهارت و تخصص کافی است. یک تعمیرکار لوازم خانگی کارآزموده باید تسلط کافی در نحوه عیب یابی و تعمیر انواع لوازم خانگی مانند یخچال فریزر، ماشین لباسشویی، ظرفشویی و... داشته باشد. البته آشنایی با علائم خرابی در برد الکترونیکی لوازم خانگی نیز می تواند موجب افزایش اعتبار و موفقیت تعمیرکار در بین سایر تعمیرکاران لوازم خانگی شود.

شرکت در دوره های آموزش تعمیرات لوازم خانگی بهترین راه برای ورود به بازار کار این حرفه است. این دوره ها توسط مراکز آموزش فنی و زیر نظر سازمان فنی حرفه ای برگزار می شود. در این دوره ها، شما با ساختار قطعات الکترونیکی لوازم برقی و نحوه عملکرد آنها آشنا می شوید. علاوه بر این؛ نحوه عیب یابی و تعمیر آنها را زیر نظر اساتید باتجربه فرا می گیرید.

بعد از گذراندن دوره آموزش تعمیرات لوازم خانگی می توانید در آزمون ارزیابی سازمان فنی حرفه ای کشور شرکت کرده و با کسب حداقل نمره قبولی، مدرک معتبر و بین المللی تعمیرات لوازم خانگی را دریافت کنید. با داشتن این مدرک می توانید در بازار کار تعمیرات لوازم خانگی ایران یا سایر کشورها فعالیت کرده و درآمدزایی داشته باشید.

بهترین مجتمع فنی حرفه ای در تهران

انتخاب بهترین مرکز آموزش فنی اولین قدم برای ورود به بازار کار پردرآمد است. یک مجتمع فنی خوب و استاندارد باید زیرنظر سازمان فنی حرفه ای کشور فعالیت داشته باشد و بهترین دوره های فنی خود را متناسب با نیاز بازار کار و آخرین سرفصل های آموزشی برگزار کند. مجتمع فنی پایتخت یکی از بهترین آموزشگاه های فنی کشور می باشد.

بهترین و پردرآمدترین دوره های فنی در آموزشگاه فنی پایتخت زیر نظر اساتید مجرب و باتجربه و با به روز ترین شیوه های آموزشی برگزار می شود. کلیه مباحث عملی دوره های فنی این آموزشگاه در کارگاه های مجهز و با پیشرفته ترین ابزارآلات تدریس می شوند. با شرکت در بهترین دوره های فنی آموزشگاه فنی پایتخت به یکی از دانش آموختگان فنی برتر تبدیل شده و آینده شغلی پردرآمدی را برای خود رقم بزنید.

برای دریافت مشاوره رایگان درباره دوره های آموزشگاه با کارشناسان مجتمع فنی پایتخت تماس حاصل نمایید. شماره های تماس: 02166577385 - 02166577386 .

کد خبر 1658667

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: برای ورود به بازار کار آموزش تعمیرات موبایل تعمیرات لوازم خانگی دوره آموزش تعمیرات سازمان فنی حرفه ای بازار کار تعمیرات پردرآمدترین دوره بازار کار تعمیر دوره های آموزش دوره ها شرکت در دوره دوره های فنی فنی پایتخت مجتمع فنی آموزش فنی زیر نظر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۳۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟

100 شرکت در ایران برای تولید موبایل تسهیلات گرفته‌اند؛ عددی شگفت‌آور که درعین‌حال نگران‌کننده است.

«۱۰۰ شرکت در سال ۱۴۰۲ برای تولید گوشی تلفن همراه درخواست مجوز کرده و با دریافت برخی «حمایت‌ها و تسهیلات»‌ فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.»

به گزارش دیجیاتو، این‌ها صحبت‌های «سیدحسین سادات حسینی»، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف است؛ همان شخصی که اندکی قبل گفته بود: «واردکننده‌های مونتاژکار خود را به عنوان تولیدکننده معرفی کرده‌اند و به‌دنبال ایجاد انحصار در بازار هستند.»

هر چند ممکن است همه این شرکت‌ها، محصول‌شان را به بازار عرضه نکرده باشند اما ۱۰۰ واحد تولیدکننده موبایل عدد بسیار بالایی است، نه فقط برای کشوری مانند ایران، بلکه برای پیشروترین کشورهای این حوزه.

برای درک بیشتر شگفتی این میزان تولیدکننده داخلی، بد نیست بدانید طبق اعلام مؤسسه تحقیقاتی  Counterpoint، درحال‌حاضر ۲۵۰ برند تولیدکننده موبایل در سراسر جهان فعال هستند، درحالی‌که این رقم در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۰۰ برند بوده است. می‌بینیم که نه تنها با گذشت زمان، تولیدکنندگان موبایل رشد نکرده‌اند، بلکه اکثر آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که بهتر است درهای کارخانه‌شان را ببندند، حتی شرکت‌های بزرگی مانند ال‌جی، مایکروسافت و زیمنس.

در لیست ۲۵۰ تولیدکننده موبایل، تنها نام‌های GLX، صاایران، ایکس‌ویژن و جی‌پلاس از ایران دیده می‌شود. اگر ۹۶ تولیدکننده دیگر ایرانی را در میان ۲۵۰ برند در سراسر جهان در نظر بگیریم، به این معنی است که ۲۹ درصد تولیدکنندگان موبایل دنیا در ایران هستند.

کره جنوبی تنها یک برند تولیدکننده گوشی دارد

اوضاع از این هم عجیب‌تر است. کره جنوبی درحال‌حاضر تنها یک برند تولیدکننده تلفن همراه دارد: سامسونگ. در ژاپن ۱۲ برند فعالیت می‌کنند و این رقم در آمریکا یازده است. تنها ۴۰ کشور از حدود ۲۰۰ کشور در جهان موبایل تولید می‌کنند.

۱۰۰ تولیدکننده موبایل در ایران بیش از آنکه شگفت‌انگیز باشد، نگران‌کننده است. نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی چندین سال است بر طبل تولید موبایل داخلی می‌کوبند اما این‌بار انگار شرایط متفاوت است و عزمی جزم برای تسلط موبایل ایرانی بر بازار وجود دارد. علاوه بر این‌ها، براساس تکلیف قانونی «طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات» تا سال ۱۴۰۴ باید ۲۰ درصد بازار تلفن همراه در دست گوشی‌های ایرانی با سیستم‌عامل داخلی باشد.

در این شرایط طبیعی است مردم نگران باشند بلای بازار لوازم خانگی و خودرو، این بار موبایل‌هایشان را نشانه بگیرد.

البته گله مردم از خودرو و لوازم خانگی در مورد کیفیت و قیمت است اما زمانی که صحبت از دستگاهی مانند موبایل می‌شود، دغدغه‌های امنیتی، محدودیت و قطعی اینترنت، حریم خصوصی و مانند این‌ها هم مطرح می‌شود.

درست مانند شبکه ملی اطلاعات که بسیاری به آن طرح ملی کردن و بستن اینترنت می‌گویند، مسئولان، از هر طیف و جناح سیاسی تنها تکذیب می‌کنند ولی نمی‌شود مردم را برای این نگرانی‌هایشان سرزنش کرد، چرا که اگر روزی واردات موبایل خارجی محدود شود یا تعرفه‌های سنگین برای واردات وضع کنند، شاید بسیاری از مردم ناراضی باشند اما هیچکس تعجب نخواهد کرد زیرا اولین‌بار نخواهد بود که با چنین ممنوعیت‌هایی مواجه می‌شوند.

در آخر این را هم بگویم که برای نوشتن همین یادداشت کوتاه و ساده، زمان نسبتاً زیادی صرف کردم چون بیشتر وقتم صرف این شد که بفهمم حتی اگر فرض کنیم انتهای این مسیر، ممنوعیت کامل موبایل خارجی در انتظارمان است، باز هم ۱۰۰ تولیدکننده به چه کارمان می‌آید؟

یک فروشنده موبایل در یکی از پاساژهای معروف پایتخت می‌گفت موبایل ایرانی با حاشیه سود چند برابری به فروش می‌رسد. اینکه این حاشیه سود ریشه در رانتی بزرگ دارد یا نه برای من هم سؤال است. هنوز هم به جوابی نرسیده‌ام اما پیگیر خواهم بود تا بفهمم چه شده که همه دلشان هوای تولید موبایل داخلی کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پایان آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری نیروگاه شهید رجایی
  • محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی